Mød turismen på Digital Tech Summit

Mød turismen på Digital Tech Summit

Mød innovation og tech i turismen den 25. og 26. oktober i Bella Centeret i København. Kom og hør om turismemarkedet, tilbud til startups og hack en milliardindustri.

 


Deling på LinkedIn

Kom og mød innovation og tech i turismen

Få en snak på vores stand om mulighederne i turismebranchen og hack en milliardindustri. Hør om potentialet i markedet og tilbud til startups og iværksættere.

På Digital Tech Summit mødes forskning og industri. Digital Tech Summit er konference, udstillinger og en netværksbegivenhed med keynote-talere, sessioner, debatter og events, hvor over 5.000 beslutningstagere, forskere, virksomheder, studerende, startups, investorer diskuterer digitale teknologier og transformation.

 

Læs mere om Digital Tech Summit

Hack en milliardindustri

HACKATHON og 10.000 DKR i præmiepenge

På kun 45 minutter får du indsigt i top-trends og innovation inden for turismen og styrke dit netværk. Brænder du for innovation, design, iværksætteri, teknologi eller forretning? Så er eventet for dig. Sammen med et team bliver du coachet og guidet af Lasse Chor og Jarle Kondrup, to af de mest erfarne hackathon-eksperter i Danmark. Måske går du hjem med en idé der vil accelerere din egen opstart?

Det bliver sjovt. Gennem specialdesignede spillekort får I spor og indsigter I kan bruge konceptudviklingen. I turismebranchen kan man skabe nye løsninger med glade mennesker, og skalere til hele verden.

Vindergruppen vinder 10.000 DKK.

Der er et begrænset antal billetter, så skynd dig

 

Læs mere og tilmeld dig her