Et styrket økosystem for startups i turismen

Et styrket økosystem for startups i turismen

Hub for Innovation in Tourism arbejder for at styrke iværksætteri og konkurrence- og innovationskraften i dansk turisme på tværs af storby-, erhvervs-, kyst- og naturturisme.


Hub for Innovation in Tourism

Hub for Innovation in Tourism arbejder for at styrke iværksætteriet og innovationskraften i dansk turisme. HIT tilbyder bl.a. accelerationssforløb til startups, rådgivning, challenges og case competitions.

Hubben afvikler, deltager og samler events og webinarer og gennemfører markeds- og trendanalyser samt tilbyder netværksmuligheder med aktører og virksomheder i turismebranchen. Hubben bidrager til at styrke økosystemet for iværksættere i turismen og fungerer som samlet indgang til det nationale økosystem for iværksætteri, starts-ups, erhvervet og uddannelsesmiljøet inden for turisme.  

Hub for Innovation in Tourism er et projektsamarbejde mellem de nationale udviklingsselskaberne Dansk Kyst- og Naturturisme, MeetDenmark og Dansk Storbyturisme inden for turisme, hvor de to sidstnævnte har sekretariat i Wonderful Copenhagen. 

Er du iværksætter, har du mulighed for at komme med på et af projektets accelerationsforløb. Og som studerende kan du deltage på et af projektets challenges i samarbejde med uddannelsesmiljøer.