Søg HIT Turisme Legatet med din startup

Søg HIT Turisme Legatet med din startup

Heyfunding og HIT uddeler 2 x legater på hver 25.000 kr.


Heyfunding og HIT uddeler 2 x legater til innovative iværksættere, startups og etablerede virksomheder på hver:

25.000 kr.

Hvad er Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet?

Heyfunding og Hub for Innovation in Tourism ønsker at støtte iværksætteriet i Danmark. Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet er derfor en hyldest til alle iværksættere, startups og etablerede virksomheder, der skal være med til at sikre Danmarks fremtid.

Heyfunding er en matchmaking platform for kapitalsøgende startups og risikovillige investorer. Vi arbejder hver dag for at hjælpe iværksættere, startups og etablerede virksomheder med at få overblik over de mange muligheder i startup økosystemet samt sikre nemmere adgang til den nødvendige funding fra fx business angels og investorer.

 

Hvem kan ansøge Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet?

Alle iværksættere, startups og etablerede virksomheder kan ansøge.

Eksempler på ansøgere:

 

Sådan søger du Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet:

  1. Opret en “startup bruger” på Heyfunding.dk
  2. Upload dit pitch deck/forretningsplan* i en PDF version på dansk eller engelsk.
    (*Hvis du ikke har et pitch deck eller en forretningsplan, kan du ansøge med din seneste Innobooster, Innofounder eller Mikrolegat ansøgning)
  3. Specifikt for HIT Turisme Legatet: Skriv “#turisme” som det første ord i tekstfeltet, når du kort beskriver din idé/virksomhed i upload modulet. (Ansøgere til HIT Turisme Legatet deltager automatisk også i udvælgelsen til Heyfunding Legatet).
  4. Nu har du mulighed for at uddybe din ansøgning med en nærmere beskrivelse af din idé/virksomhed via tekstfelterne på din startup profil. Det er valgfrit og kun tiltænkt uddybende information, der ikke allerede fremgår af dit pitch deck/forretningsplan.
  5. Tryk “Indsend” for at indsende din ansøgning. Du vil kort efter modtage en bekræftelsesmail. Husk at markere denne som “vigtig”, hvis den ender i dit spamfilter. Det er herfra, du vil få besked, hvis du er nomineret til at vinde legatet.
 

 

Alle legatansøgere deltager samtidig i Heyfundings normale udvælgelsesproces om at få adgang til vores udvidet investor matchmaking service, hvor du kan blive introduceret til relevante business angels og investorer.

 

Kan jeg ansøge igen?

Ja, det er muligt at genansøge om Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet. Du øger dine chancer for at blive nomineret og vinde ved at beskrive, hvordan du har flyttet dig siden sidst. Altså hvilke resultater og vigtige milepæle har du opnået siden sidste gang, du ansøgte?

 

Hvad består Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet af?

Der uddeles i alt 2 x legater på hver 25.000 kr. Derudover får legatmodtageren gratis eksponering overfor startup økosystemet via Heyfundings sociale medier, nyhedsbrev, blog, etc.

Vinderen af både Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet får:

 

Ansøgningsfrist

30. september 2022 kl. 18:00

 

 

Hvad lægges der vægt på i ansøgningen?

Der er i vurderingen af de indsendte ansøgninger især fokus på 3 parametre:

Innovation: Virksomheden udvikler innovative løsninger, der ikke allerede findes på markedet.
Potentiale: Virksomheden skal have potentiale til at blive ”the next big thing”.
Eksekvering: Ansøger skal sandsynliggøre, at teamet kan realisere den planlagte strategi.

 

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Alle ansøgninger behandles løbende, og kun de bedste 5 ansøgninger til henholdsvis Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet indstilles til udvælgelseskomitéen.

De nominerede ansøgninger og de endelige legatmodtagere vil blive kontaktet direkte senest 14 dage efter ansøgningsfristen.

Du vil senest en måned efter ansøgningsfristen kunne se nyheden om, hvem der er vinderen af Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet ved at logge ind på Heyfunding.dk.

Følg også med på FacebookLinkedInInstagram og Twitter, hvor vi kårer modtageren af Heyfunding Legatet og HIT Turisme Legatet samt løbende deler anden relevant information om legaterne.

 

Behandles min ansøgning fortroligt?

Ja, din ansøgning og alt information behandles selvfølgelig fuldt fortroligt.

Når du indsender din ansøgning, accepterer du dog samtidig, at din ansøgning bliver delt med medlemmer i udvælgelseskomitéen, hvis du nomineres til at vinde et af de to legater.

 

Hvem sidder i udvælgelseskomitéen?

Den eksterne udvælgelseskomité består af:

 

Tidligere vinder

Cogo

Cogo er Europas hurtigst vækstende app, der samler alle elektriske løbehjul, cykler, biler og scootere. I dag skal du skifte mellem mange forskellige apps for at få overblik over alle mulighederne inden for deletransport. Med op til 20 udbydere i nogle Europæiske byer er det irriterende og en tidskrævende repetitiv process at skulle oprette adskillige profiler med præcis den samme information, når du bare vil tap’n’go. Cogo samler alle grønne dele-cykler, løbehjul, biler og scootere fra over 250 forskellige udbydere såsom Donkey Republic, Green mobility, Tier and Voi i en app. Du kan bruge Cogo i mere end 700 byer verden over med en sikkerhed for, at du kun finder grønne transportformer, da Cogo kun inkluderer manuelle eller elektriske køretøjer.

Cogo har en mission om at flytte folk fra korte bilture over til deletransport. Der er 300 millioner biler i Europa, og undersøgelser viser, at denne bilflåde kan reduceres med ⅓, hvis deletransport blev bredt udbredt. Cogo er en all-in-one løsning, der fjerner kompleksiteten, der er opstået med hundredvis af udbydere, så deletransport kan nå dets fulde potentiale.